Afsendes på 2-3 hverdage

- ring ved hasteordre

Kun 5 stjernede anmeldelser

- Alle steder

Fri fragt fra 500 kr

- og altid store besparelser

Unikt sortiment

- besøger leverandører inden køb

I 2016 åbnede jeg Pollen Ekspressen. Forretningen blev startet fordi jeg ønskede at levere friskbundende buketter og dekorationer til ældre beboer på plejehjem. Deraf navnet Pollenekspressen. Men med tiden bevægede min dagligdag sig væk fra arbejdet med blomster, og videre til et fokus på at finde specielle stykker brugskunst af god kvalitet der tiltaler kunder i alle aldersgrupper.

Det gamle logo

Pollenekspressen

Pollenekspressen.dk er i dag primært en dansk webshop, der er specialiseret i boligtilbehør til lettere indretning, brugskunst og mode. Sortimentet omfatter et bredt udvalg af produkter, der spænder fra praktisk tilbehør til din bolig f.eks. stilfulde møbler og lamper, over pyntegenstande der kan tilføje karakter og personlighed til ethvert hjem, til smykker, tasker og andre beklædningsgenstande.

Jeg har fokus på enkelt og tidløst design, der passer til mange forskellige boligstile og din personlige smag.

Hos Pollenekspressen er kundetilfredshed en topprioritet. Vi gør alt for at hjemmesiden er brugervenlig, og det er nemt at finde og bestille de ønskede produkter. Der er en hurtig og pålidelig leveringsservice, så du kan modtage dine varer hurtigt og nemt. Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at vælge de rigtige produkter til dit hjem, kan du bare kontakte mig, for jeg er klar til at hjælpe dig med alt fra produktinformation til leveringsspørgsmål.

En af Pollenekspressen største fordele er de konkurrencedygtige overkommelige priser. Jeg tilbyder højkvalitetsprodukter til fornuftige priser, hvilket gør det nemt for alle at få en smuk og velindrettet bolig uden at sprænge budgettet. Jeg tilbyder ofte særlige tilbud og rabatter på udvalgte produkter, så du kan spare endnu mere på dine køb. Pollenekspressen er også kendt for vores hurtige og effektive kundeservice, og jeg er altid klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og behov.

Alt i alt er Pollenekspressen.dk en pålidelig og prisbevidst webshop, der tilbyder en bred vifte af produkter til boligindretning og dit personlige look. Vi har et stort udvalg af varer til rimelige priser, og vores dedikation til kundeservice og hurtig levering gør det nemt og bekvemt at handle hos os.
De mange specielle ting, er grunden til de mange glade kunder der følger og handler ved Pollenekspressen. Jeg vil have fokus på kvalitet og god kundepleje, for at skabe den gode relation mellem forretningen og jer kunder.

OBS: Jeg har også en lille fysisk butik, hvor mine varer er udstillet. Der er åbent efter aftale, så ring og lav en aftale om at komme forbi, så du kan se produkterne.

Jeg ser frem til at handle med jer og give jer nogle gode oplevelser.

Med venlig hilsen.

Jannie L. Nielsen
Ejer, Pollenekspressen

Kun 5 stjernede anmeldelser på Trustpilot
(og alle andre steder)

Christina

Fantastisk sted at handle.
Skønne og specielle produkter. Hurtig levering. Har handlet hos Pollenekspressen flere gange, og vil klart anbefale.

Heidi

Det er altid er fornøjelse at komme og handle hos Jannie,
er altid sød og smilende. Hun har rigtig mange sjove og spændende vare, som de ikke har I andre butikker. Det er absolut et besøg værd

Annika Wiinberg

Fantastisk lækker shop.
Lækre varer i god kvalitet og med absolutte fair priser.
Altid god service og hjælpsomhed.
Mine bedste anbefalinger 

afsendes på 2-3 hverdage

- ring ved hasteordre

Kun 5 stjernede anmeldelser

- Alle steder

Fri fragt v/køb over 500 kr

- og altid store besparelser

Unikt varesortiment

- besøger leverandører inden køb